Kreativni podjetniški večeri - TržičPodjeten.si
906
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-906,cookies-not-set,,qode-child-theme-ver-3.0.0,qode-theme-ver-14.2,qode-theme-bridge,disabled_footer_bottom,wpb-js-composer js-comp-ver-5.4.7,vc_responsive
 

Kreativni podjetniški večeri

Vsak dogodek ima osrednjo temo, vsakič gostimo zanimive goste, ki so se na tem področju izkazali. Na podjetniških kreativnih večerih je zagotovo veliko priložnosti za raznorazna vprašanja, ideje, razmišljanja in nova poznanstva. Moderator podjetniških večerov je Matija Goljar.

Lokacija: Kavarna Stara godba
Cena: BREZPLAČNO

 

Sep
27
čet
16. Kreativni podjetniški večer @ Kavarna Stara Godba
Sep 27 @ 19:30 – 21:00

Tudi letos na Ljudski univerzi Tržič v okviru podjetniške iniciative TržičPodjeten.si,
ki jo financira Občina Tržič, pripravljamo Podjetniško akademijo – intenziven podjetniški izobraževalni program, kjer bomo krepili podjetniško miselnost in ključne kompetence za uspešno podjetniško pot.

Na podjetniškem večeru, 27. 9. 2018, ob 19.30, v Kavarni Stara godba, pa bomo pred skorajšnjim začetkom Podjetniške akademije gostili udeležence lanske in predlanske Podjetniške akademije ter jih povprašali po njihovih vtisih, o njihovem napredku v enem oziroma dveh letih po obiskovanju Podjetniške akademije ter njihovih priporočilih.

 

Ime in priimek (obvezno)

Elektronski naslov (obvezno)

Pretekli kreativni podjetniški večeri

X