Podjetniški večeri 2020 - TržičPodjeten.si
906
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-906,bridge-core-2.6.5,,qode-child-theme-ver-3.0.0,qode-theme-ver-25.0,qode-theme-bridge,disabled_footer_bottom,wpb-js-composer js-comp-ver-6.5.0,vc_responsive
 

Podjetniški večeri 2020

Vsak dogodek ima osrednjo temo, vsakič gostimo zanimive goste, ki so se na tem področju izkazali. Na podjetniških kreativnih večerih je zagotovo veliko priložnosti za raznorazna vprašanja, ideje, razmišljanja in nova poznanstva. Moderatorja podjetniških večerov sta Nejc Konjevič in Matic Breznik.

Naslednji podjetniški večer: ELEVONX- MATEJ MEGLIČ Z EKIPO

Podjetje Elevonx je razvilo inovativen visoko tehnološki modularni sistem brezpilotnih letalnikov SkyEye.

Prvotno ekipo podjetja Elevonx d.o.o. sestavljajo 4 solastniki. Dolgoletni prijatelji in modelarji Janez Langus, Matej Meglič, Rok Perko in Igor Perko. V 2019 se jim je pridružil še šesti član, Tomaž Plešec. Podjetju Elevonx, se je v letu 2019 priključilo še OneDrone podjetje v katerem razvijajo drone.

Matej Meglič je v okviru Podjetniške akademije za odrasle, ki jo izvaja Ljudska univerza Tržič v okviru projekta ‘tržičpodjeten.si’,  prejel leta 2018 glavno nagrado za najboljšo poslovno idejo – Brezpilotni modularni sistem.

KDAJ: 22. 10. 2020, OB 18.00
KJE: V ŽIVO preko TV Tržič in Youtuba

Pretekli kreativni podjetniški večeri