Kreativni podjetniški večeri - TržičPodjeten.si
906
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-906,cookies-not-set,,qode-child-theme-ver-3.0.0,qode-theme-ver-14.2,qode-theme-bridge,disabled_footer_bottom,wpb-js-composer js-comp-ver-5.4.7,vc_responsive
 

Kreativni podjetniški večeri

Vsak dogodek ima osrednjo temo, vsakič gostimo zanimive goste, ki so se na tem področju izkazali. Na podjetniških kreativnih večerih je zagotovo veliko priložnosti za raznorazna vprašanja, ideje, razmišljanja in nova poznanstva. Moderator podjetniških večerov je Matija Goljar.

Lokacija: Kavarna Stara godba
Cena: BREZPLAČNO

 

Jan
30
sre
Zaključek Podjetniške akademije 2018 @ Kavarna Stara Godba
Jan 30 @ 18:30 – 20:00

Podjetniška akademija, ki deluje pod okriljem Tržiškega kreativnega centra že tretje leto, je del projekta TržičPodjeten.si, katerega financira Občina Tržič, izvaja pa jo Ljudska univerza Tržič.

Preko sklopa šestih podjetniških delavnic so usposobljeni mentorji izobraževali udeležence Podjetniške akademije, in jim pomagali razviti njihove podjetniške ideje.
Udeleženci bodo na zaključku svoje poslovne ideje tudi predstavili in sicer v sredo, 30. 1. 2019, ob 18.30, v Kavarni Stara godba.

Na zaključku bosta izbrani dve najboljši poslovni ideji in prejeli prav posebno nagrado.

 

Ime in priimek (obvezno)

Elektronski naslov (obvezno)

Pretekli kreativni podjetniški večeri

X