Kreativni podjetniški večeri - TržičPodjeten.si
906
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-906,,qode-child-theme-ver-3.0.0,qode-theme-ver-14.2,qode-theme-bridge,disabled_footer_bottom,wpb-js-composer js-comp-ver-5.4.7,vc_responsive
 

Kreativni podjetniški večeri

Vsak dogodek ima osrednjo temo, vsakič gostimo zanimive goste, ki so se na tem področju izkazali. Na podjetniških kreativnih večerih je zagotovo veliko priložnosti za raznorazna vprašanja, ideje, razmišljanja in nova poznanstva. Moderator podjetniških večerov je Matija Goljar.

Lokacija: Kavarna Stara godba
Cena: BREZPLAČNO

 

Maj
24
čet
15. Kreativni podjetniški večer @ Kavarna Stara Godba
Maj 24 @ 19:30 – 21:00

Gost Kreativnega podjetniškega večera, v četrtek, 24. 5. 2018, ob 19.30, v Kavarni Stara godba v Tržiču bo Andraž Gavez, ustanovitelj podjetja Moja Čokolada d .o. o., ki je lastnik spletne trgovine mojacokolada.si. Trgovina je namenjena “čokoholikom”, saj jim ponuja pestro izbiro čokolad in  čokoladnih izdelkov. Pred kratkim so v sodelovanju s priznanim etnologom Janezom Bogatajem naredili nov produkt, Čokoladna Slovenija. Rezultat je novost na tržišču – ena čokolada, dvanajst okusov. Dodana vrednost za kupca je pa hkrati tridimezionalna čokolada v obliki Slovenije. Svojo podjetniško pot je Andraž Gavez začel že pri 18 letih, ukvarja pa se še s spletnim trženjem in pomaga podjetjem pri celostnem spletnem nastopu.

 

Ime in priimek (obvezno)

Elektronski naslov (obvezno)

Pretekli kreativni podjetniški večeri

X