Kreativni podjetniški večer z dr. Jožico Rejec

Kreativni podjetniški večer z dr. Jožico Rejec

Pridružite se nam na novem kreativnem podjetniškem večeru, ki bo v četrtek, 8. decembra 2016 ob 19.00 v kavarni Stara Godba v Tržiču.

V primeru, da se dogodka ne morete udeležiti ga lahko spremljate v živo TUKAJ

 

  Ime in priimek (obvezno)

  Elektronski naslov (obvezno)


   

  Gostja večera bo Dr. Jožica Rejec

  Dr. Jožica Rejec je predsednica uprave podjetja Domel in prejemnica letošnjega “gospodarskega oskarja”, ki ji ga je podelila Gospodarska zbornica Slovenije. Diplomirala je na Fakulteti za elektrotehniko in se zaposlila v podjetju Iskra Elektromotorji. Delala je v razvoju pri projektiranju različnih vrst motorjev. Pozneje je v istem podjetju, ki se je preimenovalo v Domel, vodila razvoj. Leta 2004 je doktorirala iz komutacije univerzalnih elektromotorjev. Trenutno je predsednica uprave podjetja Domel, ki zaposluje prek 1000 ljudi. Domel je eden vodilnih razvojnih dobaviteljev električnih motorjev za sesalnike, enosmernih motorjev, elektronsko komutiranih motorjev in sestavnih delov. Njihovi motorji poganjajo več kot 250 milijonov naprav po vsem svetu.

  joica_rejec

  Slovenski gospodarski Oskar
  Najstarejša, a tudi najprestižnejša nagrada gospodarstvenikom v slovenskem prostoru je Nagrada GZS za izjemne gospodarske in podjetniške dosežke. Nagrada je bila od leta 1969 podeljena preko 300 najboljšim podjetjem. Nagrado prejmejo tisti gospodarstveniki, ki več let dosegajo odlične rezultate na domačem in svetovnih trgih. Poslovno uspešnost, ki izpolnjuje najbolj zahtevna merila odličnosti, nagrajenci dopolnjujejo z razvojno naravnanostjo, inovativnostjo in izjemno družbeno odgovornostjo.

  Vabljeni prav vsi – že uveljavljeni podjetniki in tisti, ki se na to pot pripravljate.

  Na dogodek se prosimo predhodno prijavite na prijava@trzicpodjeten.si ali 031 330 404 ali 04/592 55 51.

   Ime in priimek (obvezno)

   Elektronski naslov (obvezno)