Kreativni podjetniški večer – MATEJ FEGUŠ

Kreativni podjetniški večer – MATEJ FEGUŠ

INOVATIVNO SLOVENSKO PODJETNIŠTVO
INTERAKTIVNI STOLI IN OBLIKOVALSKO DOVRŠENO POHIŠTVO

V sredo, 24. 4. 2019 ob 19.00  v  Kavarni Stara godba.

Matej Feguš je večinski lastnik in direktor podjetja Donar d.o.o., enega najbolj priznanih slovenskih proizvajalcev pohištva, ki je kupce na globalni ravni prepričalo s trajnostnim oblikovanjem, uporabo industrijskega odpada kot materiala prihodnosti, ter poslovno etiko. Podjetje s trajnostnim načrtovanjem izdelkov na mednarodnem prizorišču dobiva vedno večjo prepoznavnost in je izbrano za  primer dobre prakse na področju krožnega gospodarstva v EU in LAC.

Številne mednarodne nagrade s področja oblikovanja (Red DOT, German Inovation award, EUIPO design finalist) ter področja trajnosti (Green Product award winner) jih uvrščajo med trendsetterje na področju trajnostnega načrtovanja.

Kot mentor deluje v številnih programih (Goodbiz, CEED, Reinovator, PKP idr), kjer prinaša bogate izkušnje z gradnjo odnosov zaupanja s strankami, poslovnimi partnerji ter razumevanje trajnostnih vzorcev potrošnje in vključujoče družbe.

Poleg številnih nagrad in priznanj je sodeloval tudi v skupini za pripravo Strategije Slovenije 2050, bil finalist izbora Gazele 2015, ter leta 2014  prejel nagrado za CEED globalnega podjetnika leta.

PRIJAVITE SE NA DOGODEK

    Ime in priimek (obvezno)

    Elektronski naslov (obvezno)

    Na dogodek se prosimo predhodno prijavite na prijava@trzicpodjeten.si ali na natalija.brumen@lu-trzic.si;  041 611 314; ali 04 592 55 51.

    Udeležba je brezplačna.