Prihaja 10. kreativni podjetniški večer. Gosta: Peter Slatnar in Matej Slapar

Prihaja 10. kreativni podjetniški večer. Gosta: Peter Slatnar in Matej Slapar

Pridružite se nam na novem kreativnem podjetniškem večeru, ki bo v četrtek, 25. maja 2017 ob 19.30 v kavarni Stara Godba v Tržiču.

Gosta podjetniškega večera bosta Peter Slatnar in Matej Slapar.

Tema večera: Od garažnega podjetja do vrhunskega proizvajalca.

Peter Slatnar

Peter Slatnar, ki je obrt kovinostrugarstva prevzel od očeta, je danes vodilni inovator opreme v smučarskih skokih. Njegovo opremo v svetovnem pokalu uporablja kar 90 odstotkov tekmovalcev. Poleg slovenskih orlov na njegovih smučeh skače tudi Japonka Sara Takanashi, s čimer se mu je odprla pot tudi na japonski trg v segmentu rekreativnih smučarjev, za katere je osnoval smuči za alpsko smučanje. 10 zaposlenih je v letu 2016 promet skoraj potrojilo, poti pa se jim še kar odpirajo. (Vir: RTV Slo)

Več:

 

Matej Slapar

Pred 25 leti je Matej Slapar, po stroki sicer strojnik, kariero v čevljarski obrti začel v razvojnem oddelku tržiškega Peka. Po težavnih letih za slovenska čevljarska podjetja je Matej zbral pogum in se skupaj s poslovnim partnerjem podal na samostojno podjetniško pot. V delavnici v domači hiši je začel z načrtovanjem in inženiringom za druge evropske proizvajalce, kmalu pa nadaljeval z izdelavo lastnih modelov čevljev za prosti čas. Na podlagi izkušenj z gorništvom je kmalu zasnoval tudi prve modele planinskih čevljev, letos pa bo podjetje izdelalo že 3000 parov čevljev. (Vir: RTV Slo)

Več:


 

Vabljeni prav vsi – že uveljavljeni podjetniki in tisti, ki se na to pot pripravljate.

Na dogodek se prosimo predhodno prijavite na prijava@trzicpodjeten.si ali 031 330 404 ali 04/592 55 51.

Ime in priimek (obvezno)

Elektronski naslov (obvezno)X