4. Podjetniški zajtrk z Boštjanom Špetičem

4. Podjetniški zajtrk z Boštjanom Špetičem

PO JUTRU SE PODJETNIŠKI DAN POZNA

4. Podjetniški zajtrk

Pridružite se nam na 4. Podjetniškem zajtrku, ki bo v torek, 26. septembra 2017, od 8.00 do 9.00 v Mestni kavarni Tržič.

Po izjemno uspešnih podjetniških večerih, ki so namenjeni bolj tistim, ki o poslu šele razmišljajo, smo se odločili, da v Tržiču podpremo tudi že delujoče in uspešne podjetnike, ki ste že na trgu in se vsak dan srečujete z novimi poslovnimi izzivi. Z željo, da vas povežemo v tržiški poslovni klub, vas bomo vsak drugi mesec povabili na zajtrk. Vsakokrat bomo obravnavali zanimivo in uporabno temo iz poslovnega sveta, vedno pa bo priložnost tudi za spoznavanje, mreženje in tkanje novih poslovnih vezi.

Tema: “Od startupa do prodaje”

Gost bo Boštjan Špetič.

BOŠTJAN ŠPETIČ je ustanovitelj in direktor podjetja Zemanta. Študital filozofijo in sociologijo na Filozofski fakulteti v Ljubljani. V času študija je sodeloval v več sodobnih nastopih kot multimedijski in tehnološki svetovalec. Pridružil se je Kiberpipi in tam deloval kot projektni vodja. Med letoma 2003 in 2007 je izpeljal več kot 50 projektov. V letu 2007 je soustanovil podjetje Zemanta. Leta 2008 je Zemanta pridobila svojo prvo večjo investicijo. V vmesnem času je Zemanta prodala svoj produkt – pametni pomočnik za bloggerje. Ekipa je poiskala nov vzdržni poslovni model. V letu 2017 je bila Zemanta prodana ameriško-izraelskemu podjetju Outbrain za več kot 20 milijonov evrov.

 

Na dogodek se prosimo predhodno prijavite na prijava@trzicpodjeten.si ali 031 330 404 ali 04/592 55 51.

Udeležba je BREZPLAČNA.

Ime in priimek (obvezno)

Elektronski naslov (obvezno)X